Aangenaam, ik ben koopjesjager.


Halllo iedereen!
Prettig kennis te maken. Ik ben Hanneke Beers, een 19 jarige studente woonachtig in Tilburg. Ik studeer aan het Fontys Acedemy for Creative Industries en doe daar de opleiding Communicatie; International Event, Music and Entertainment studies. Hele mond vol maar dan heb je ook wat, haha.
Ik ben obsessed met kleding, make-up, haar etc. Maar niet zomaar obsessed...
Ik wil beautyproducten en kledingstukken voor een zo goedkoop mogelijk prijsje. Ik ben een koopjesjager, een 2nd hand shopper en een diy-er. Willen jullie ook het leven van je bankrekening beteren? Then stay tuned! Ik deel mijn diepste geldbesparende geheimen met jullie.

Verder hou ik ook van muziek, eten, fotografie en creatief bezig zijn. Deze dingen zul je dus ook vaak tegen komen op mijn blog.

Liefs,
Hanneke.


No comments:

Post a Comment