Crest 3D White Whitestrips Proffesional Effects


"Maaaaam. Er is een pakketje binnen uit Amerika!" Het waren de Crest 3D White Whitestrips Proffesional Effects; ja ja, dat is een hele mond vol. Het is een pakketje met 20 strips (eigenlijk 40, boven en onder) die je 1x per dag voor een half uur op je tanden plakt... En waarom? In de hoop dat ze witter worden. Mama en ik doen samen met een hele kuur (aangezien we beide geen lichtgevende tanden willen), dus de komende 10 dagen zitten we steeds samen een half uur met plastic in onze mond.

Ik zit nu met die strips op mijn tanden hier een artikel te schrijven. Ik mag een half uur niks eten en alleen maar water drinken (maar dat durf ik ook niet). Over de smaak zou ik nou niet bepaald zeggen; "Geef mij daar maar een smoothie van." maar het is ook niet super vies...gewoon apart.

Het is nu al dag 2 van mijn 10 daagse kuur, ze zeggen dat je na 3 dagen al verschil zou moeten zien. Nu ben ik zo stom geweest om geen 'before' foto te maken, maar ik zal zo even een foto van Facebook afplukken. De strips zitten niet echt vervelend, maar fijn is anders. Ook is het niet bepaald een lekker gevoel dat je speeksel (sorry voor de ranzige details) tussen de strips en je tanden gaat zitten en het dus één glibberige boel wordt; Dus ben je van plan ze ook uit te gaan proberen, ga er dan niet met je tong langs.
Strips op m'n tandjes.
Ik had verwacht dat m'n tanden heel gevoelig zouden worden door het gebruik van de strips maar dat is op dit moment nog niet het geval. De Crest Whitestrip bevatten peroxide...Volgens mij is dat toch echt hetzelfde middeltje als wat mijn haar zo agressief ontkleurt. Maargoed, volgens Crest hebben uitvoerige onderzoeken aangetoond dat het veilig is. Ik zal het maar moeten geloven. Het resultaat zal ongeveer 12 tot 20 maanden zichtbaar blijven; dit hangt ook af aan hoeveel je koffie/wijn drinkt en of je rookt of niet.

Ik zal nog laten weten of de Crest 3D White Whitestrips Proffesional Effects echt werken. Ik moet nu de strips van mijn tanden halen... Ik wil niet dat mijn nachtmerrie van vannacht uitkomt (samenvatting; mijn tanden werden rot, vielen uit, huilen.).

Oh, hier nog even snel mijn tanden vóór de kuur. Zoals je kan zien zijn mijn hoektanden wat geler.


------UPDATE------

Na een tijdje de Crest strips te hebben gebruikt, werden mijn tanden toch gevoelig. Best wel eigenlijk. Qua resultaat betreft waren mijn tanden inderdaad wat witter geworden. Dus het werkt daadwerkelijk, alleen raad ik je deze strips niet aan als je gevoelige tanden hebt.


Liefs x

No comments:

Post a Comment