How to: Bittersweet Fairy (50 shades of pink)


Als ik iets leuk vind om te doen, is het wel experimenteren met make-up.. .En nee,  niet op de manier van; "OEH HEFTIG! Laat ik een andere kleur oogschaduw op doen." Neen. Ik ben dan meer van de transformaties. Deze keer deel ik met jullie mijn transformatie naar een fee. Of iets wat daar op lijkt. Leuk voor dress-up feestjes of Halloween. Here we go!Smeer de lichtste foundation die je kan vinden op je gezicht en poeder je gezicht vervolgens met de lichtste poeder die je kan vinden of gebruik net zoals mij talc poeder.

Pak nu de rozigste roze lipstick/blush/oogschaduw die je hebt en smeer deze op je wangen. Ik heb lipstick gebruikt. 

Nu gaan we onze wenkbrauwen inkleuren met een wat donkerdere roze. Wat je gebruikt maakt niet zo veel uit. Ik heb mijn wenkbrauwen ingekleurd met roze lipstick en oogschaduw. Wees creatief! 

Eyeshadow time! Ik heb een witte oogschaduw onder mijn wenkbrauwen en de binnenhoek van mijn ogen (of in wikipedia-taal; mediale ooghoek) aangebracht als een highlighter. Verder heb ik in de crease van mijn oog een donkerdere roze oogschaduw aangebracht en dit vervolgens uitgefade (geen idee of dat een fatsoenlijk woord is, maar je snapt me right? ;) )

Smeer nu wat foundation/concealer/nude lipstick op je lippen en poeder ze af met de lichtste poeder die je hebt of talc poeder. 

Nu kan je elke vorm lippen tekenen die je wilt. Ik heb een plumby en pouty paar lippen gecreëerd. Vul je nieuwe paar lippen in met een donkerdere tint roze en de binnenkant van je lippen met een wat lichtere tint. In principe is je 50 shades of pink/fairy look nu af. Hou je van een wat gestoordere look? Lees dan verder.

Maak nu aan iedere mondhoek een lijn die uitloopt naar boven, net onder je wangen. Gebruik, zoals je al kon raden, roze. 

Eyeliner time! Nu gaat het vooral over de details. Maak een paar sproetjes, een paar hechtingen in je mondwond (Hey! Dat rijmt), en een paar badass random strepen in je wenkbrauw. Verder kan je je ogen natuurlijk ook nog even edgy maken met wat eyliner art.
Oh, en doe wat mascara op.

En als finishing touch heb ik wat witte oogschaduw onder mijn ogen aangebracht, mijn haar poofy gemaakt en een paar vleugels laten groeien.

Hebben jullie nog verzoekjes voor een volgende "Tranformation How To"?

xox

2 comments:

 1. Ik hou binnenkort een Horror Party en ik wilde verkleed gaan als Scary Santa, weet jij misschien een leuke transformation voor dit?

  xx Gerda

  ReplyDelete
  Replies
  1. heyhey!
   Ja, vast wel haha. Heb je iets meer informatie qua de outfit etc?

   xx

   Delete