Soap & Glory Flake Away


Een tijdje geleden was ik met school naar Londen geweest; de laatste dag wou ik toch zoveel mogelijk van mijn ponden opmaken, omdat ik het niet zocht om nog zo'n klein bedrag om te gaan wisselen naar euro's. Toen ik Soap & Glory tegenkwam werd ik meteen verliefd op de stijl van het merk; super schattig maar toch wat bijdehand. Aangezien het merk nou niet echt persé super goedkoop is, was het enige wat ik nog kon kopen de miniatuur beauty artikelen. Ik nam de Soap & Glory Flake Away mee naar huis.


De Soap & Glory Flake Away is een body scrub van shea butter, sugar and peach seed body polish zoals het op de verpakking staat. De structuur van de scrub is stroperig en bevat grove korrels. En shit, wat baal ik er van dat ik geuren niet kan delen via het intenet. Die geur is echt hemels; niet een beetje, maar echt abnormaal hemels.

Ik gebruik de scrub vooral voor m'n gezicht, en ik krijg er echt een super glad huidje van. En dan die geur weer... Het is echt verwennerij en bijna zonde om de scrub van je gezicht af te spoelen (bye bye heerlijke geur). Dus als je naar Engeland gaat; neem een product van Soap & Glory mee. En ook voor mij. Alsjeblieft. Want ik ben verliefd.


De Soap & Glory Flake Away Mini kost €2,93 voor 50 ml en is verkrijgbaar bij de Boots filialen in Engeland, Douglas filialen in Duitsland en bij Sephora.


Wat is jouw favoriete scrub?

No comments:

Post a Comment