Dr. Van Der Hoog - Hydro Active Masker


Een tijdje geleden kreeg ik het Dr. Van Der Hoog Hydro Active hydraterend masker, en omdat ik al best wel veel maskertjes had staan heb ik deze nog maar 1x snel uitgeprobeerd; tijd voor een tweede keer dus. Het maskertje is gefocust op de normale en gemengde huid. Op de achterkant van de tube staat dat het maskertje goed is voor extra hydratatie van je huid. Het verwijderd de dode huidcellen en ondersteunt het herstellend vermogen van je huid. Bovendien voorkomen de vochtvasthoudende algen het vochtverlies in de verschillende huidlagen. Er wordt een beschermend laagje op de huis gevormd, waardoor ze straalt als noot tevoren. En jij dus ook!
Benieuwd of het maskertje zijn belofte na komt?De verpakking van het maskertje is heel simpel maar mooi, door de kwast die aan de tube zit zou het makkelijk moeten zijn om het aan te brengen op je gezicht. De kwast is misschien wel handig, maar het is niet echt hygiënisch; maar ook daar heeft Dr. Van Der Hoog over nagedacht. Het kwast is makkelijk van de tube te verwijderen om hem vervolgens goed schoon te kunnen maken met lauwwarm. Ideaal.


Het maskertje moet je royaal aanbrengen en vervolgens 10 tot 15 minuten laten zitten. Ik vind hem persoonlijk een beetje prikken, maargoed; Ik associeer dat vaak met de werkende stoffen, haha. Het maskertje droogt mooi op en korrelt niet (hurray!).


Na 15 minuten heb ik het maskertje met lauwwarm water afgenomen, het is makkelijk van je gezicht te verwijderen. Nu het maskertje van mijn gezicht is verwijderd voelt mijn huid redelijk zacht; maar de huid die al een beetje schraal was is wel gevoeliger geworden. Ik vind het Hydro Active masker van Van Der Hoog wel oké, maar niet echt bijzonder geweldig.

Het maskertje kost op de Van Der Hoog webshop €9,10. Verder zijn er van de Hydro Active lijn nog meerdere producten zoals de Hydro Active Dagcrème (€15,20), Hydro Active Fluïde (€16,22), Hydro Active Nachtcrème (€15,76) en de Hydro Active Ooggel (€13,17).
Klik hier voor de webshop van Dr. Van Der Hoog.

Wat is jouw favoriete gezichtsmaskertje?

No comments:

Post a Comment