Shoplog: SHOES


Ik kan gewoon geen genoeg van schoenen krijgen. Ik heb de laatste tijd nauwelijks schoenen gekocht, dus een dag zoals gister zat er zeker aan te komen. Ik ben zo vaak kwijlend langs de HypeBazaar gelopen met de gedachte; Loop maar door Hanneke, je kan het toch niet betalen. En zo was het ook. Alles daar was zo bizar duur. Totdat ik gister met een vriendin langs de HypeBazaar liep, net zoals ik normaal zou doen wierp ik een blik naar binnen. Niet dat dat ging, de ramen waren helemaal beplakt met posters; 70% korting op ALLES. Mijn adem stokte, ik kreeg vlinders in m'n buik en m'n hart maakte een sprongetje. Zo snel als ik kon liep ik naar binnen en ik sleurde Patricia met mij mee.

Mijn ogen vielen meteen op het €15 euro rekje. Gigantisch mooie pumps van Fashionchick stonden klaar voor mij om mee naar huis genomen te worden. Als er meerdere schoenen in mijn maat waren, had ik zeker meer dan 2 paar schoenen van Fashionchick meegenomen. Maar helaas, je kan niet alles hebben. Het eerste paar waar mijn hart sneller van ging kloppen, is dit prachtige rode paar:
Fashionchick Limited Edition; van 79,95 voor 15,-
Tussen de veel te kleine maatjes Jeffrey Campbell's (helaas), kwam ik een prachtig paar kuitlaarzen met sleehakken tegen van het merk Blink. Blink heeft echt té gekke schoenen, ik denk dat ik nu ongeveer 5 paar van Blink heb, en dat maakt 6 met deze schatjes:
Blink: van 69,95 voor 21,-

Ik vond het bijna zonde om weg te gaan zonder nog meer te profiteren van deze kortingen, dus ik ging nog een keer bij het €15,- rek kijken. De zwarte versie van de rode waar ik verliefd op ben, hadden ze helaas niet meer in mijn maat. Bummer. Maar toen viel mijn oog op super schattige zwarte pumps met strikjes op de hak;
Fashionchick Limited Edition; van 79,95 voor 15,-

Ik vind het best wel jammer dat ik niet eerder wist van de opruiming bij HypeBazaar; er was namelijk al best wel veel weg. Maar misschien is het ook wel beter zo... beter voor de ruimte op mijn kamer en beter voor mijn bankrekening. Oh en trouwens... het bonnetje maakte mij ook best wel blij.

TOTAAL 3 Stuk(s)          51,00
***Uw voordeel is ***       178,85

Hoe veel paar schoenen hebben jullie?

xx

1 comment:

  1. Ze zijn echt zoooo leuk! Ik heb geen ruimte meer voor nieuwe schoenen :( staat nu zo rond de 35 paar in de kast..

    ReplyDelete