Weird Ass Music VideosSoms ben ik doelloos door het gigantische aanbod van Youtube aan het klikken. Ik begin dan met filmpjes van schattige kittens die op de rug van een hond konijnen geluidjes maken en eindig dan bij de raarste dingen ever. Soms komt er een gniffel uit m'n mond, soms een glimlach maar wat nog vaker gebeurt tijdens mijn reisjes door de dark side van Youtube zijn mijn WTF gezichten. Speciaal voor jullie heb ik de vreemdste, apartste en meest idiote music videos op een rijtje gezet. Kijk mee en "wtf";


Natuurlijk, Die Antwoord. Alle videoclips van Die Antwoord zijn raar. Maar I FINK U FREEKY is toch wel een van de raarste.

Wat?


Watwat?Watwatwat?Ben je al bang?help.Ok den.
?


Thanks Tano, voor de bijdrage.


Heb jij nog een bizarre music video die je persé wil delen?

xxx

No comments:

Post a Comment