Action Shoplog


Ik hou van de Action. Misschien een beetje te veel. Ik heb nog maar 2x de action bezocht zonder iets te kopen; vaak koop ik ook dingetjes die ik helemaal niet nodig heb, maar meestal ook vaak de leukste en handigste en mooiste spulletjes. De Action heeft bijna alles; van eten tot make-up en van schoolspullen tot wasmiddel. Deze keer heb ik echt super leuke en fijne spulletjes gehaald bij de action.Schriften - €0,99
Altijd handig. Als ik samenvattingen moet maken voor school doe ik dit meestal met de hand (zo blijft het eerder in m'n hoofd hangen). Deze 5 schriftjes zitten in 1 verpakking en heeft 2 verschillende motiefjes.


Culiquick Pasta al Pesto - €0,84
Deze pasta is echt geweldig, heel gezond zal het niet zijn maar het is echt ideaal studentenvoer. Het kost (bijna) niks en het is binnen 8 minuten klaar. Er zijn hier verschillende smaakjes van, deze had ik nog nooit op dus ik was wel benieuwd.


MAX Baked Eyeshadow Venus - €1,29
Ik vind de oogschaduw van de Action echt te gek. Ik heb volgens mij echt alle kleurtjes al, maar deze was nieuw in het assortiment. Ik was meteen verliefd op de goud/bronze kleur en de paarse kleur. Ik zal deze week nog een review doen over deze oogschaduw!


Happy Shake Vanilla - €1,99
Ik zag deze staan en ik kon hem echt niet laten liggen. De happy shake was in 2 smaken beschikbaar; Vanilla & Chocolate. Ik moet zeggen dat ik echt tevreden ben over de vanilla. Ik had verwacht dat ie wat "chemisch" zou smaken, maar dat valt echt reuze mee. De beker is trouwens ook nog super handig om als saladebeker te gebruiken.


Teddy Care Sensitive - €0,98
Babydoekjes! Ik vind ze geweldig. Ik haal er mijn make-up mee af of gebruik ze als opfrisser. Omdat deze doekjes bedoeld zijn voor baby's, zijn ze heel mild en hou je er een super zacht huidje van over. In deze verpakking zitten 90 doekjes.


Pilkington Thee - €1,79
Last but not least; Deze super schattige thee doos. Er zitten 48 theezakjes in met de smaken kamille, forest fruit, earl grey, green tea lemon, rooibos en appel. Het doosje is overigens ook nogzo in het zwart verkrijgbaar met zover dat ik weet dezelfde smaken. Ook hoef je het theedoosje niet weg te gooien, hergebruiken die hap!


Wat is jouw beste aankoop bij de Action? Ik ben super benieuwd!

No comments:

Post a Comment