Ebay: Me Now - Perfect Liner Pencil


Vorige week kreeg ik een spannend pakketje binnen afkomstig van Hong Kong. Ik heb een tijdje terug een paar bestellingen gedaan op Ebay, en dit is mijn eerste Ebay aankoop ever! In het pakketje zat een ring (die viel zwaar tegen) en een doosje met 12 verschillende lip-/eyeliners. Op het doosje staat dat de lip-/eyeliners longlasting en waterproof zijn... Dat klinkt nogal té perfect voor €1,40.
Eigenlijk had ik de potloodjes wat groter verwacht, ze zijn namelijk maar 8 cm lang. Wel handig om mee te nemen, maar aan de andere kant ook een heel handig formaat om te verliezen... Maar ach, ze waren toch maar 12 cent per stuk (ongeveer).
De structuur van de liners is redelijk zacht waardoor ze makkelijk aan te brengen zijn. Er komt ook best wel veel kleur vanaf. Er zitten 2 metallic kleurtjes bij; goud/brons en zilver. De rest is mat. 


En nu de grote vraag; Zijn de liners longlasting en waterproof? Neen. Ik wreef er één keer over heen en ze smeerde al uit. Vooral de zwarte was totaal niet van plan om op mijn hand te blijven zitten. Na een paar keer over de liners te hebben gewreven zie ik nog heel subtiel de rode en lichtblauwe kleur zitten.


Voor €1,40 ben ik zeer tevreden over deze liners. De kleuren bevatten redelijk veel pigment, en ondanks dat ze zo klein zijn ze toch waar voor je geld. De lip-/eyeliners zijn te hier te koop. En maak je maar geen zorgen over de verzendkosten, ze versturen het namelijk helemaal gratis naar je toe!

Wat is jouw beste Ebay aankoop ooit?

xx Hanneke

1 comment: