Ebay: Statement Necklaces


Eigenlijk draag ik nooit kettingen... Maar die statement necklaces vind ik toch wel echt heel erg tof moet ik eerlijk zeggen. Ze staan stoer maar ook vrouwelijk en ze maken elke saaie outfit tof. Nu kwam ik op ebay een paar mooie exemplaren tegen en van de prijs werd ik helemaal gelukkig. Ik had 3 kettingen besteld en afgelopen week werd ik weer verrast door een leuk pakketje...Black & Gold Triangles - €1,18 (+ €0,59 verzendkosten)
Deze vond ik al meteen helemaal te gek. Hij valt een beetje tegen in het echt aangezien hij helemaal van plastic is (behalve het sluitinkje). Verder deed hij een beetje raar zoals je kan zien op de foto, maar misschien moet ik hem even een beetje draaien enzo. Misschien dat het dan goed komt.

Golden Chain Link - €0,73
Deze vond ik ook wel schattig. Het is niet echt een statement necklace, maar hij valt wel op. Ik heb meer voor deze ketting betaald dan nodig was, daarom raad ik jullie aan om eerst goed te kijken op ebay voordat je meteen iets koopt; het is namelijk meestal ergens wel goedkoper te vinden. Deze ketting is niet van plastic (Hurray!) en valt mooi om je nek. Ik weet niet of deze nickelvrij is, maar ik denk van niet. Gelukkig ben ik daar niet allergisch voor. Oplossing voor de mensen die daar wel allergisch voor zijn; Draag de ketting over een blousje! 

Bronze Spikes - €1,18 (+€1,19 verzendkosten)
Verliefd zijn op een ketting? Ik denk dat ik het ben. Ik vind deze echt geweldig. De spikes zijn van plastic, maar het kettinkje niet. Dit is juist wel fijn, omdat hij daarom helemaal niet zo zwaar is. Er waren verschillende kleuren beschikbaar; Brons, zwart, zilver en goud. Je valt zeker op met zo'n ketting en hij zit super mooi.


Ik ben dus helemaal blij met deze aanwinsten, welke ketting vind jij het tofste?

xHanneke

No comments:

Post a Comment