Kruidvat Shoplog


ESSENCE NAGELLAK: 1+1 GRATIS! Ja, en dan ben ik al niet meer te houden. Deze week ben ik 2x uit school naar de Kruidvat gegaan om spullies te kopen. Stiekem heb ik iets te veel gekocht; maar het is zó leuk en zó goedkoop.... Dus ik ga jullie mijn aankoopjes showen, inclusief de prijs die ik er voor heb betaald... Je gaat versteld staan!Haarelastiekjes - €0,99
Je kan nooit te veel elastiekjes hebben. Nooit. Deze zal ik over een week ook allemaal wel weer kwijt zijn, maargoed; voor €0,99 cent kon ik ze toch niet laten liggen. Oh en panterprint is mijn grote liefde natuurlijk.


Essence Colour & Go: Sparkle Sand Effect - €1,69
Deze liquid sand lakjes heb ik al vaker voorbij zien komen en ik was er erg benieuwd naar. Ik heb de kleuren "Here's My Number"(links) en "Me & My Lover"(rechts). 


Essence Colour & Go; Holographic & Glitter - €1,69
Deze lakjes kon ik ook niet laten liggen. Het linkse lakje is een beetje een holografisch lakje en heeft de naam "Chic Reloaded". Het rechtse lakje bestaat uit gouden glitters en heet "Gold Fever". Ik denk dat ze echt een prachtige combi zijn.


Essence Nail Art Special Effect! 3D Glitter - €1,69
"Only purple matters" is de perfecte naam voor dit lakje. Het is een topcoat met 2 soorten glitters; Wat grovere roze/paarse en met miniscule paarse glittertjes. Kan niet wachten om deze uit te proberen.


Essence Paper Print Transfer Solution - €1,89
Essence Paper Print - €1,39 
Hoe tof zijn printjes op je nagels!? Nadat ik dit setje had gekocht, ben ik op het internet gaan zoeken naar reviews... Deze waren echter niet zo goed. Binnenkort laat ik jullie ook wel weten wat ik er van vind!


Essence Nail Art Express Dry Drops - €1,99

Essence Studio Nails Fast Cuticle Remover - €1,79

Ik heb ooit een spray gekocht die je nagels sneller zou laten drogen... Of het nou zijn werk deed? Ik weet het niet zo goed. Daarom was ik wel benieuwd naar deze dry drops. Ook heb ik de Cuticle Remover meegenomen, die ook goed aangeschreven stond. Ik ben benieuwd.


Catrice Liquid Gold Topper (Limited Edition) - €2,50 (Sale)
Deze prachtige oogschaduw genaamd "Jungle Treasure" heb ik al zo vaak zien liggen maar nog nooit meegenomen. Tot nu. Ik HOU van goudachtige oogschaduw. Ik heb al genoeg goudkleurige oogschaduw liggen... Maar ik krijg er maar geen genoeg van.


GOSH Velvet Touch Lip Primer - €2,50 (Sale)
Lip primer? Echt? Ja echt. Ik was er een beetje sceptisch over maar ik moet zeggen dat het super fijn spul is. Binnenkort meer over deze lip primer, dus ik ga niet té veel verklappen. Sorry people, haha!
Jullie kunnen zeker een paar reviews over deze producten verwachten. Ik ben ongeveer 15 euro kwijt aan al deze producten. Kan je niet rekenen Hanneke? Dat kan toch nooit. Ohjawel. Dat kan wel.

Lang leve 1+1 gratis.

No comments:

Post a Comment