Female to Male Make-up Transformation


Ik ben helemaal tevreden hoor, met het vrouw zijn (behalve met die nare dingen waar elke vrouw last van heeft). Maar soms verveel ik me, en dan ga ik gekke dingen doen. Laatst dacht ik; Ik ga mezelf omtoveren naar een vent; Met make-up natuurlijk. Ik had geen idee hoe ik het aan ging pakken dus ik ben gewoon aan de slag gegaan. Misschien moet ik nog wat oefenen op mijn stoere mannen imitatie... Maar qua looks kon ik er toch wel mee door... Toch? Bekijk de video en oordeel zelf.

Oke, misschien een beetje lachwekkend. Maar 't lijkt toch wel? Een paar mensen zeiden zelfs dat ik nu op m'n broertje leek...Maar hij heeft nog ├ęcht niet zo'n mooie baardgroei als dat ik heb hoor. Tsss.


Als jij een beroemde man was, wie zou jij dan zijn?


xx Hanneke

1 comment:

 1. Haha, wow, dat is echt wel goed gedaan!
  Hoe doe je die baard?

  Ik volg je nu op Bloglovin', ik hoop dat je eens langs komt en hopelijk hetzelfde doet! :D

  Liefs,
  Rani - www.iamafashioneer.com

  ReplyDelete