My niece does my make-up...Blindfolded.


Een tijdje geleden was ik met mijn nichtje bij mijn oma op bezoek voor een midweek. Nu woont mijn oma in een dorpje waar niet echt veel te beleven is, dus moesten Lisa en ik op zoek naar iets wat we konden doen. Ik had natuurlijk (bijna) mijn hele make-up stash meegenomen en ook hadden we die dag nog wat nieuwe make-up spullies gekocht... In een melige bui bedacht ik me; lololol, we gaan elkaar gewoon geblinddoekt opmaken. En zo gezegd zo gedaan... Het resultaat was verbazingwekkend... of is schrikbarend het juiste woord? Laat ik het maar houden op verbazingwekkend schrikbarend.

Ja, dat is een bikini inderdaad. Ik had in lange tijd niet meer zo hard gelachen als bij het maken van dit filmpje. Misschien komt er binnenkort nog wel een 'My brother does my make-up...Blindfolded'. Ik denk dat je mij dan op kan vegen.

Wat was de laatste keer dat jij de slappe lach hebt gehad en waar ging het over?

No comments:

Post a Comment