SugarSounds


Soms is muziek zo goed dat je het persé wil delen. SugarSounds is een terugkomend artikel waarin ik de songs waar ik verslaafd aan ben op dat moment met jullie deel. Natuurlijk hoor ik ook heel graag wat jullie geweldige songs vinden, en misschien vind je deze wel terug in een volgende SugarSounds. De volgende nummers vind ik op dit moment écht te gek.

Season Crow
                                               
Season Crow is een speelse band met reteveel energie. Ze omschrijven zichzelf als 5 gasten die een groovende milkshake maken van rock, funk en hiphop. Ze zijn live echt super tof (daarom heb ik ook een liveoptreden erbij geplakt) en maken zelfs van een bingoavond in het plaatselijke bejaardentehuis nog een party.

Season Crow - Relax, of iets dergelijks 

Season Crow - Live @ Pocketpop

Oh en ook wel leuk: De remix van het nummer 'Op De Gang Staan' door Helden op Sokken.

Funkadelic
Funkadelic komt uit de jaren 70 en was een Amerikaanse funkband. Het volgende nummer vind ik echt prachtig. De eerste keer dat ik het nummer hoorde kreeg ik tranen in m'n ogen en kippenvel over mijn hele lichaam heen...Dit terwijl ik in een les Engels zat. Emotioneel worden tijdens Engels is met dit nummer dus echt geen probleem haha.

Funkadelic - Maggot Brain


Chris Rene
Chris Rene is een Amerikaanse sing en songwriter. Hij is bekend geworden met X Factor en is 3e geworden. Zijn nummer "Young Homie" vind ik echt een heerlijk nummer. Het is catchy, lekker mee te zingen en de lyrics zijn top. Met dit nummer heeft hij ook meegedaan aan X Factor. Oh en hij is handsome.

Chris Rene - Young Homie

Chris Rene - Auditie


Enter Shikari
Enter Shikari is een Engelse post-hardcoreband met elementen uit verschillende genres; techno, chiptune, dubstep en drum 'n bass. Ik ga ze binnenkort bij de Vans Warped Tour zien en ik kan niet wachten. Hun nummer "Ghandi Mate, Ghandi" is heerlijk lomp en echt geniaal. Zet je bass hard aan en geniet.

Enter Shikari - Ghandi Mate, Ghandi


Wat is jouw favoriete nummer op dit moment?

No comments:

Post a Comment