Fotografie: Nikki Schel


Ik hou van fotografie, net zoals Nikki. Nikki is een vriendinnetje van mij en ze studeert aan de fotovakschool. Op dit moment loopt ze stage en is druk in de weer om haar portfolio op te vullen. Laatst had ze mij gevraagd om te helpen met de visagie voor fotoshoot in de studio waar ze stage loopt. En natuurlijk help ik haar daar dan mee. Na het opmaken van de modellen en het schieten van de foto's mocht ik ook eventjes voor de camera staan.

Ik wist al van Nikki dat ze prachtige foto's maakt, ik heb al eerder model mogen staan voor haar namelijk. Maar die foto's die ze nu van mij heeft genomen... Ik ben er gewoon trots op. En dat is wat een fotograaf (ik weet zelf hoe het voelt) geweldig vind om te horen, als het model in kwestie trots op zich zelf is door middel van die foto's... Dus ik deel ze vol trots met jullie!Nikki is trouwens nog op zoek naar modellen (hoeft geen ervaring te hebben) die haar willen helpen met een project, dus wil je daar meer informatie over en/of lijkt je dat wat? Neem dan gerust contact met haar op. Ook voor een gewone fotoshoot van goede kwaliteit!

Nikki Schel's Facebook
                                              


Liefs x

No comments:

Post a Comment