Sleek i-Divine Sunset Palette


Sleek heeft prachtige producten, en de Sunset palette stond al een tijdje op mijn verlanglijstje.Ik heb hem toen maar besteld bij Enchantra en een paar dagen later lag het pareltje bij mij in de brievenbus. Dit is mijn eerste palette van Sleek en ik zal jullie met veel plezier vertellen hoe die mij bevalt!

De verpakking is al prachtig! Ook is dit heel erg fijn omdat er nog een soort bescherming om het palette heen zit. En als je net als ik, best zuinig bent op je make-upschatjes waar je trots op bent... Dan is dit heel erg handig.Het doosje zelf is redelijk basic maar chique; zoals we gewend zijn van Sleek. Het is een mat doosje met een glimmende opdruk. Hij is van hard plastic wat dus zeer stevig is...fijn!

Oh my lord...Die kleurtjes! Mijn oog viel meteen op de knaloranje kleur... Ik hou helemaal niet van oranje, maar deze kleur oranje heeft een plekje in mijn hart verovert...damn.


Kijk dan hoe mooi! De kleuren bevatten veel pigment en zijn makkelijk te blenden. Het zijn mooie herfstkleurtjes, alhoewel ik ze gewoon het hele jaar door wil dragen haha ;) Ik ben echt helemaal blij met mijn nieuwe schatje en dit palette is zeker een aanrader! 

Het Sleek i-Divine Sunset palette is te koop bij o.a. Enchantra en kost nu €9,25.
Wat is jouw favoriete oogschaduw palette?


Liefs x

1 comment:

  1. Niet helemaal mijn kleuren, maar de pigmentatie is zoals gewoonlijk geweldig! Veel plezier met je eerste sleek palette! :)

    ReplyDelete