SugarSounds II


Soms is muziek zo goed dat je het persé wil delen. SugarSounds is een terugkomend artikel waarin ik de songs waar ik verslaafd aan ben op dat moment met jullie deel. Deze keer krijg ik hulp van mijn broertje Koen, die zeker een goede muzieksmaak heeft. Luister en geniet...


Sublime - Santeria
Koen:
"Sublime was een Amerikaanse ska punkband maar gaat nu door het leven als Sublime with Rome. Sublime with Rome maakt nu reggae rock. Ik vind Sublime echt super vet, en zelfs nu ze een andere kant op zijn gegaan in de muziek, vind ik ze alsnog tof."


John Mayer - I Will Be Found (Lost At Sea)
Hanneke:
 Oke, wie kent John Mayer niet? Ga je dan maar even flink schamen. Ik hou van John Mayer, inclusief zijn klein beetje scheve lach. Dit nummer van zijn nieuwe album Paradise Valley is echt zoooo lekker."


Memphis May Fire - Vices

Hanneke:
"Ik was 10 november naar de Vans Warped Tour geweest, en heb daar deze band ontdekt. Heerlijk is dit. Echt puur genieten. Memphis May Fire is een Amerikaanse metalcore band en bestaat sinds 2004."


Jordy Ebben - Disquiet
Hanneke:
"Tja, dit is gewoon geniaal. Enough said. Deze jongeman is zeker een aanwinst voor de Nederlandse muziekindustrie. Check voor meer muziek en informatie zijn website; Jordy Ebben."


Selah Sue - This World
Koen:
"Selah Sue (haar echte naam is Sanne Putseys) komt uit België en is voor vele geen onbekende meer. Selah Sue is echt een heldin, haar stem is fantastisch. Het ritme van het nummer This World is echt lekker."


Wat is jouw favoriete nummer op dit moment?

Liefs Hanneke en de groetjes van Koen.

1 comment:

  1. Het eerste nummer klinkt best tof! Dat reggae rock. Metalcore ben ik minder van, maar van John Mayer kan ik zeker genieten!

    ReplyDelete