Eyeshadow pigments: Scaredy Cat + Lime Crime


Laatst had ik weer een bestelling gedaan bij Enchantra. Ik bestelde daar oogschaduw pigmenten van Scaredy Cat Cosmetics en Lime Crime Cosmetics. Losse oogschaduw pigmenten vond ik in het begin erg moeilijk om mee te werken; de glitters zaten over mijn hele gezicht heen en als ik ze weg probeerde te vegen werd het alleen maar erger.

Maar toen ik daar een oplossing voor had gevonden, kreeg ik er geen genoeg meer van. De intensiteit van de kleuren van losse oogschaduw pigmenten is meestal zoveel mooier en beter dan die van gewone 'vaste' oogschaduw. Ook kun je ze fijner en makkelijker blenden. Wil jij ook met losse ogoschaduw pigmenten gaan werken? Dan raad ik je in ieder geval aan om een fan brush aan te schaffen, hiermee kan je de fall out makkelijk wegvegen zonder lelijke strepen achter te laten.

Scaredy Cat - Sanguine
( 1,5 - 2 gram: €4,95)

Scaredy Cat Cosmetics is een cosmetica brand van Kelly Crawford-Fetterman. Ze maakt haar oogschaduw pigmenten helemaal zelf en elk potje bevat een handgemaakt label, daardoor is ieder potje uniek. De verpakkingen zijn écht te adorable en het assortiment met kleuren is echt te gek. Wat ik ook heel handig vind is dat de dop strak tegen het potje aangedraaid wordt, dit bespaard je een hoop geklieder als je hem weer open wil maken.

De kleur van Scaredy Cat's Sanguine is een prachtig paars pigment met een rode ondertoon en een roze shimmer. Hieronder kun je zien hoe intens de kleur is...Prachtig!


Lime Crime Magic Dust- Diva
(2 gram - Uitverkocht, andere kleuren: €13,99)
Oefff, wat heeft Lime Crime Cosmetics toch een geweldig assortiment. Deze cosmetica lijn is in 2008 opgezet door stijlicoon Doe Deere. Helaas is Lime Crime's Diva uitverkocht bij Enchantra (er zijn nog wel andere kleurtjes!) en ik heb ook eventjes voor jullie gekeken op andere webshops... Maar helaas, ik kan hem nergens meer vinden. Aangezien de Magic Dust Eyeshadow op LimeCrime.com niet meer te vinden is, ben ik bang dat deze dus uit het assortiment zijn.
Wat ik heel erg jammer vind aan de container is dat er ruimte zit tussen de dop en het "strooi-stukje", hierdoor verzamelt al het pigment zich daar... En dat zorgt echt voor veel rotzooi met het open en dichtmaken van het potje. De verpakking zelf is wel echt heel erg schattig.

Diva is een brons pigment met een gouden shimmer; en dit is dus echt ZO mijn kleur. De prachtige kleur maakt de onhandigheid van het potje gewoon bijna goed, haha.

Lime Crime Cosmetics en Scaredy Cat Cosmetics zijn te koop bij Enchantra. Oh enne, ook leuk; T/m 1 januari 2014 krijg je 20% korting op je aankoop!

Ben jij bekend met deze merken? En wat is je favoriete product dan?

xxHanneke

1 comment:

  1. Mooie kleuren. Zelf heb ik ook een aantal pigmenten van Scaredy Cat en ze zijn érg fijn.

    ReplyDelete