Playboy: Pin-up Pout + Up in Smoke


Heyhoi!
Ik kijk elke week op www.action.nl om de nieuwste producten in de gaten te houden. Playboy zat al een tijdje in het assortiment van de Action, maar toen ik deze make-up palettes zag was ik verkocht. Er zijn 3 varianten; Pin-Up Pout (lip palette), Up in Smoke (eyeshadow palette) en Ultimate Eyes (duh, ook oogschaduw). Ik ben twee verschillende Actions langs gegaan en de ene winkel had Pin-Up Pout en de ander alleen Up in Smoke; deze twee varianten heb ik dus mee naar huis genomen.


Up in Smoke


Het Up in Smoke palette bestaat uit 10 kleuren. Ze zijn niet echt knallend, of gigantisch goed gepigmenteerd maar ik vind de finish erg mooi.Pin-Up Pout
Oefff, wat ben ik blij met dit lip palette. De lip shades zijn mooi gepigmenteerd. Er zijn 8 kleurtjes; van heel erg donker tot aan lichtroze. De structuur is romig en voelt niet plakkerig aan op de lippen.Ik vind de kleuren Damson en Stiletto echt prachtig! De kleuren knallen echt van je lippen af.
Stiletto


De palettes kosten €3,29 per stuk, dus ze zijn totaal niet duur en het geld meer dan waard. Ze zijn te koop bij de Action. Ik ben zelf ook nog super benieuwd naar het palette Ultimate Eyes, dus als ik die tegenkom neem ik die zeker mee.

Ga jij de palettes kopen?

x Hanneke

3 comments:

 1. Echt een leuk artikel! Ik denk dat ik eens langs de Action ga, want ze lijken me erg mooi qua kleuren.

  ReplyDelete
 2. Vooral het oogschaduw palette is mooi. Wat heb jij een leuke blog, ik ben je meteen gaan volgen via bloglovin. Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog.
  Liefs

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! Vind ik leuk om te horen :)
   Ik zal eens even kijken.

   Liefs

   Delete