Verhuizen: Tilburg Oud-Zuid, here I come!


Hoi iedereen,

na 1,5 jaar in een vol en druk studentenhuis te hebben gewoond vond ik het wel genoeg geweest. Kijkavond na kijkavond; maar geen succes... totdat ik uitgenodigd werd om een kamertje te komen bekijken in Tilburg Oud-Zuid. Het was niet echt een kijkavond (lees; vleeskeuring), en daar was ik blij om; ik heb daar zo'n hekel aan.

Er werd door middel van het trekken van lootjes een nieuwe huisgenoot gekozen, en helaas was er iemand anders uit die loting gekomen. De gelukkige toekomstige huisgenoot werd gebeld, maar zei dat ze geen interesse meer had. En toen vanochtend, kwam het goede nieuws; "Ja Hanneke, als je wil...Dan is die kamer van jou!" Ik kon het niet droog laten en werd toch eventjes emotioneel van de opluchting en blijheid. Een andere kamer... Eindelijk.


De kamer is iets kleiner als die ik nu heb, maar heeft wél een inbouwkast (joehoe, score! Da's net een mini inloopkast!). Het is een kamer van 16 m² met een schuin dak. Verder deel ik het huis met 2 mannelijke huisgenoten (die ik overigens nog niet ontmoet heb...oeps) de woonkamer, keuken, toilet en badkamer...Ofnouja, badkamer? Meer een douchecabine.


Ik kan niet wachten om m'n nieuwe kamertje in te gaan richten, en het huis zelf ook een vleugje Hanneke te geven. Ik ben al continu op zoek naar leuke inspiratie om te gebruiken voor mijn kamer. Dus heb jij ook nog leuke idee'tjes... Let me know!


Ik hou jullie allemaal op de hoogte :)

xHanneke  • P.S. Ben jij nog op zoek naar een kamer in Tilburg? Laat het weten!
  • P.P.S. De foto's zijn van de kamer hoe die ingericht is door de huidige bewoonster, maar ik gebruik die even om jullie een impressie te geven


No comments:

Post a Comment