Disney Shoplog


Gisteren heb ik mijn eerste tentamen gehad en toen vond ik dat ik wel iets leuks verdiend had. Ik was langs de Action, Kruidvat en de Zeeman geweest. Op dit moment lig ik ziek op de bank, dus mijn excuses als ik foutjes maak. Ik voel me nogal belabberd, haha. Anyway, bij de Kruidvat en de Zeeman heb ik hele leuke Disney spulletjes gekocht. Waarvan één van die spulletjes al een tijdje op mijn verlanglijstje stond.


Disney Princesses Lipsmackers
Deze wou ik dus zo graag! Ik was bij de dichtstbijzijnde Kruidvat geweest, maar daar hadden ze deze niet meer. Toen ben ik maar naar de Kruidvat in het centrum gegaan en daar hadden ze er nog eentje. Jup, die heb ik dus meteen in m'n mandje gegooid haha. Hij kost normaal €12,99 maar hij was in de aanbieding! Hier komt zeker nog een review over.
Prijs: €6.99 bij Kruidvat

Disney prinsessen blik
How adorable! Dit blik is handig voor koekjes, maar ook om je nagellak op te bergen! Maar aangezien ik nog geen goede koekjestrommel had, heb ik mijn koekjes er maar in gedaan.
Prijs: €1,99 bij Zeeman

Minnie Mouse Blik
Ook dit blik kon ik niet laten liggen! Hier wou ik ook make-up in doen, maar ik vond dat de Maltesers ook wel een mooi plekje mochten hebben.
Prijs: €1,79 bij Zeeman

Schilderijtjes
Oef, how cute! Ik heb Minnie meegenomen en de vier prinsesjes. Ik kwam ze pas bij de kassa tegen en ze waren echt heel erg cheap! Ze passen perfect bij mijn kamer en ik ben er echt helemaal blij mee.
Prijs: €0,70 p/s bij Zeeman

Minnie Mouse drinkbeker
Noem me een klein kind, maar deze beker is echt ideaal! Ik ben nogal goed in dingen omgooien maar dat maakt met deze beker niet uit. Geen geknoei meer! Feest!
Prijs: €1,99 bij Zeeman

Minnie Mouse Notitieboekje
Notitieboekjes zijn leuk en deze al helemaal! De blaadjes binnenin zijn roze en heeft een hele lichte afdruk van Minnie. Super cute en super goedkoop!
Prijs: €0,35 bij Zeeman

Minnie Mouse Placemat
Ik heb op mijn kamer een klein keukenhoekje waar ik mijn koelkastje, magnetron en andere dingetjes heb staan. Zoals ik al eerder zei, ben ik heel erg goed in dingen omgooien en rotzooi maken. Deze placemat is makkelijk schoon te maken, dus ik kan zoveel dingen omgooien als dat ik wil.
Prijs: €0,79 bij Zeeman


Ik ga nu weer lekker uitzieken en ga in bed een Disney film kijken met een kop thee.
Wat vind jij van mijn Disney aankopen?

Liefs, Hanneke

No comments:

Post a Comment