Ebay: Sieraden


Yay voor pakketjes! Mijn moeder heeft al bijna een band opgebouwd met de bezorger, want die staat elke week minstens één keer voor de deur. Deze keer lagen er vier pakketjes in de brievenbus, waarvan drie sieraden. Het vierde pakketje hoort nog ergens anders bij, dus dat laat ik lekker nog niet zien. Maar die drie sieraden ga ik jullie showen!

Zoals jullie weten ben ik een "beetje" verslaafd aan Ebay. Alles is te vinden op Ebay voor een goedkoop prijsje. De lange verzendtijd is het enigste wat jammer is, maar uiteindelijk is het dat waard... Tenminste, dat hoop je.

Mickey Mouse Ketting
I'm in love. Echt waar. Dit Mickey Mouse kettinkje is echt té adorable! De ketting is goudkleurig en in de kleine Mickey zitten nepdiamantjes. Het sieraad is ongeveer anderhalve centimeter breed en de ketting is ongeveer 32 centimeter lang. Ik vind helemaal mooi.
Klik hier voor een aan-foto.
Prijs: €2,05 
Hier te koop


Harry Potter Armband
Deze armband is echt een must-have voor elke Harry Potter fan! De Gouden Snaai, de uiltjes en het Deathly Hallows-symbool zijn in de armband verwerkt en zijn brons-/goudkleurig. De armband zelf is gemaakt van bruin nepleer. Wat ik jammer vind, is dat de Gouden Snaai niet zo mooi zit en dat hij iets te los zit voor mij, maar met een beetje handigheid kan ik dat vast wel aanpassen. 
Prijs: €1,12

Deerhead Armband
Zoals je al op de foto kan zien zit deze armband echt extreem los. Als ik hem draag hangt die over m'n hand heen. Dat is die niet echt lelijk, maar het is helemaal niet praktisch en een armband hoort om je arm te zitten, niet om je hand. Verder ziet die er wel gewoon mooi uit en als die goed zat was het echt een toppertje geweest.
Prijs: €1,46


Welke Ebay sieraden staan er op jouw verlanglijstje?
xxHanneke

1 comment:

  1. Babe! I adore your blog soo much!! I'm your newest follower on Bloglovin' :-).. Hope you can follow back!

    Love,

    Noor
    http://queenofjetlags.com

    ReplyDelete