Magic Colour Lipstick


De groene lippenstift, de magische lippenstift, de lippenstift die verkleurd, de mood lipstick... noem het hoe je het wil noemen. Ik heb hem besteld en ik vertel jullie wat hij doet, wat ik er van vind, waar die te koop is en hoeveel het je gaat kosten (werkelijk bijna niets). Wat is de Magic Colour Lipstick?
De Magic Colour lipstick van HengFang is een groene lippenstift die met aanraking van de huid in een roze tint veranderd. De lippenstift reageert op de PH waarde en temperatuur van de lippen, waardoor het resultaat dus ook verschilt per persoon. De groene lippenstift is niet bepaald een nieuwe uitvinding, maar hij maakt op het moment een comeback. Denk ik. Hij doet me trouwens heel erg denken aan die mood ringen (nostalgie to the max) die "aanvoelde" hoe jij je voelde op dat moment en dat graag met de rest van de wereld (klas) wou delen...Dankje ring. Wat vind ik van de Magic Colour Lipstick?
Wow, ik had er niet heel erg veel van verwacht maar dit is geniaal! Hij geeft een mooie roze kleur af en waar ik me al helemaal over verbaas is dat hij zo gigantisch goed blijft zitten. Ik had eerder verwacht dat het een soort gekleurde balsem zou zijn, maar na het eten en drinken zit hij er nog steeds op. Zelfs als ik met m'n hand over m'n lippen veeg geeft hij niks af. Ook is hij super zacht en hydrateert je lippen! De lipstick kan ook 'gelayered' worden voor een nog intensiever resultaat. Conclusie: Koop hem, alsjeblieft. Koop deze lipstick....Oh enne, koop hem nou maar.


Maar Hanneke, waar kan ik die geweldig toffe lippenstift dan kopen?
Deze die ik heb, van HengFang, is te koop op Ebay en is zeker de goedkoopste... Hij kost namelijk maar €0,67. Maar er zijn heel veel merken die de groene lippenstift verkopen.

Wat vind jij van de groene lippenstift? Zou jij hem uit willen proberen?

Liefs, Hanneke

6 comments:

 1. oooh cool! ik ga m ook maar bestellen!

  ReplyDelete
 2. Woah mooie kleur! Die ga ik bestellen!

  ReplyDelete
 3. Haha leuke uitvinding, ik had echt zoveel moodringen.. allemaal kwijt geraakt op een gegeven moment.

  http://www.fuckhighclass.com

  ReplyDelete
 4. Review: HengFang Colour Magic Lipstick
  beautyunicorn.weebly.com

  ReplyDelete