Nostalgische (Emo) Muziek

Ik ben veel muziek tegengekomen op een oud Youtube account genaamd FuckyouIamreal (ja, echt). Deze muziek roept veel nostalgie bij mij op maar ik mag mezelf ook wel eventjes flink gaan schamen. Natuurlijk hoor ik ook heel graag welk nummer nostalgisch voor jou is, dus laat gerust een reactie achter!

The Secret Handshake - I wish
Het origineel is van Skee Lo, maar toen ik nog in mijn 'emo' periode zat was dit natuurlijk dé shit. De foute autotune maakt het natuurlijk helemaal af.

Blood on the Dance Floor - Diamond in a Rhinestone World
WAAROM heb ik hier in godsnaam ooit naar geluisterd. Wat is dit eigenlijk? De grootste carnavalshit gecombineerd met wat varkensgeluiden? I DON'T KNOW. Oke, ik zit me echt kapot te schamen hier. 

NeverShoutNever - Big City Dreams
Oke, dit is dan wel weer een schattig nummer, net zoals Trouble van NeverShoutNever. Wel opmerkelijk dat wij als emo's eigenlijk naar dit soort zoete muziek luisterde. 

The Medic Droid - Fer Sure
 "Kick of your stilettos and fuck me in the backseat." Wat. Sorry. Wat?
Ik ga me nog even harder schamen.

Debbie Rockt! - Nie Mehr Schule
Als Tokio Hotel fan zijnde kocht ik altijd de Popcorn, een Duits tijdschrift over muziek. Daardoor ontdekte ik Debbie Rockt!. Ik heb hier echt veel naar geluisterd, maar nu ik dit terug luister is dit gewoon fout. 

Tokio Hotel - Vergessene Kinder
Dit nummer vind ik gewoon prachtig en ik schaam mij er echt niet voor dat ik een die hard Tokio Hotel fan ben geweest. Zo, dat heb ik maar mooi even gezegd. Tokio Hotel heeft mij gemaakt tot wie ik ben, hoe cliché dit ook klinkt haha. En ja, ik luister het nogsteeds. xxTomxKaulitzxloverr ;) ;)

Metro Station - Shake it
Jaja, het broertje van Miley Cyrus staat er ook bij. Toen was hij nog helemaal hot & happening in plaats van zijn losgeslagen zusje. Misschien heeft Miley dit nummer iets te serieus genomen?

Brokencyde - Get Crunk
Dit nummer is zooooo fout en toch vind ik het nog steeds vet. Als je mij een mailtje stuurt geef ik je mijn adres, dan kan je mij persoonlijk komen uitlachen.

Welk nummer heb jij vroeger veel geluisterd waarvan je nu denkt; "Waarom!?"

Liefs, Hanneke

No comments:

Post a Comment