TAG: Get To Know BloodySugar


Oke, jullie weten vast wel iets over mij, maar veel eigenlijk ook niet... Daarom leek het mij wel leuk om de Get To Know Me Tag te doen vandaag. Ik heb geen idee of er vaste vragen zijn voor de Get To Know Me Tag, maar ik heb gewoon de leukste vragen uitgekozen haha.

1. Geboortejaar?
1994

2. Wat is jouw tweede naam?
Ik word vaak raar aangekeken als ik mijn tweede naam vertel aan mensen... Maar goed, ik heet dus Hanneke Dingena Beers. Enja, Dingena spreek je uit als ding-uh-na.

3. Waar ben je op dit moment?
Ik zit thuis op de bank, op een heuse panterprint bank zelfs ;)


4. Heb je een relatie?
Nope, ben helemaal single.

5. Hoe lang ben je?
Ik ben 174 centimetertjes lang.

6. Waar dacht je aan toen je vanochtend wakker werd?
HOE LAAT IS HET!?
Het was trouwens half 12.

7. Waar ben je bang voor?
Inbrekers, spinnen en grote voertuigen. Ik kan bijvoorbeeld echt niet naar de Titanic kijken, haha.

8. Heb jij je rijbewijs?
Helaas niet, ik heb nu 1x examen gedaan maar was niet geslaagd. Volgende keer gaat het me zeker lukken.

9. Nagellak of lippenstift?
Ik denk lippenstift, dat kan een outfit echt compleet maken. Nagellak ook wel...Maar met nagellak heb ik een haat/liefde verhouding; na een dag is er minstens wel één nagel waar de nagellak van af is.

10. Wat voor een kleur haar en lengte heb je?
Op het moment heb ik halflang wit geblondeerd haar, en ik doe heel erg m'n best om het langer te laten groeien. Mijn natuurlijke haarkleur is een peper en zout kleur, die ik dus totaal niet mooi vind.

11. Heb je piercings?
Ik heb Venoms (dubbele tongpiercing), een nape piercing (nek piercing), een industrial (staafje door oor), een 10mm tunnel en een eskimo piercing (verticale labret piercing).


12. Heb je tattoos?
Nog niet, heb aan mezelf beloofd dat ik pas op m'n 21e tattoos neem.

13. Draag je een bril?
Met het autorijden wel, en als ik bijvoorbeeld naar de bioscoop ga. Ik heb maar een sterkte van -0,5, maar met het autorijden zie ik alles toch even net iets sneller.

14. Favoriete eten en drinken?
Eten: Sushi en alles waar geitenkaas in zit haha. Vooral de geitenkaas salade van De Dolfijn, een terras in het dorp waar ik woon!
Drinken: Cola light, limonade, aloë vera drink en koffie!

15. Wat is je favoriete parfum?

Zeker weten Aura by Swarovski. Die is echt goddelijk!

16. Wat is het laatste dat je kocht? 
De VIP-Box! De eerste box kost maar €5,- dus dat is super om hem uit te proberen.

17. Heb je broers/zussen?
Ik heb 1 écht broertje, Sil, hij is bijna 17 jaar. En ik heb 2 stiefbroertjes; Stan en Koen. Stan is 19 en Koen is 15.
Koen, Sil, ik, Stan
18. Wat is je favoriete lichaamsdeel van jezelf?
Mijn lippen denk ik. Mijn benen vond ik ook altijd mooi, maar ben nu ietsje aangekomen...

19. Wil je kinderen en hoe zou je ze noemen?
Nu nog niet in ieder geval, maar ooit wel haha. Ik vind Tinke een fantastisch leuke naam (doet me denken aan Tinkerbell, ik hou van Tinkerbell). Verder weet ik nog niet echt namen haha. Mickey misschien... ;)

20. Wat is je lievelingskleur?
Goud vind ik echt te gek, ik heb het liefst m'n sieraden goudkleurig en mijn oogmakeup ook. Verder vind ik paars en rood ook heel mooi. En turquoise. En roze ook wel. En als panterprint een kleur was, was dat ook mijn lievelingskleur.

21. Wat is je stopwoordje?
Ik gebruikte eerst altijd "feest", maar nu zeg ik wel opvallend veel "fancy."

Zo. Klaar. Tadàaaa. Heb jij nog vragen voor mij? Laat dan een reactie achter met je vraag :)

Liefs, Hanneke
1 comment: