Last minute carnaval outfits


Carnaval...Ik heb er een lange tijd een hekel aangehad maar ik moet er nu toch aan toe geven; ik hou van de gezelligheid, de verschrikkelijke foute muziek en natuurlijk het verkleden en opmaken! Maar wat nou als je last minute besluit om tóch wel carnaval te gaan vieren of als je geen miljoenen in een outfit wil steken waar de helft van de carnavalsgangers mee rond loopt? Dan moet je een creatieve oplossing verzinnen die resulteert in een DIY easy peasy carnavalsoutfit. Ik heb voor jullie de leukste DIY last minute outfits op een rijtje gezet!

Despicable Me Minion Costume

Pineapple Costume

Catwoman Costume

Error 404 - Costume not found
Heel flauw, maar ook heel slim. Wit shirt + Stift en je bent klaar.

Greek Goddess Costume

Thug Life Costume 

Bubble Bath Costume


Ik ben er nog steeds niet uit wat ik aan ga doen...
Ga jij carnaval vieren? En zoja, als wat ga je verkleed?
Liefs, Hanneke

No comments:

Post a Comment