The No Buy Project


Het onmogelijke gaat waarschijnlijk mogelijk worden. Ik ga een maand lang geen make-up en andere toelie kopen, alleen nog maar dingen die ik écht nodig heb. Ik heb met mijn moeder een deal gesloten dat als ik niks koop, ik van haar een verrassing krijg. Dag Ebay, dag Kruidvat, dag andere leuke winkeltjes waar de verleiding groot is om iets te kopen... Ik zie jullie weer in maart.

Dit brengt ook wel voordelen met zich mee. Aan het eind van februari zal ik mijn eerste 'opgemaakt' artikel schrijven en ben ik verplicht om mijn aankopen die ik nog heb liggen te reviewen. Verder zal ik veel geld overhouden waarmee ik in maart een mooi cadeautje voor mezelf ga kopen. Dat cadeautje is ook weer een punt om van mijn bucketlist af te strepen.

Het zal dus een lastige maand voor mij worden, maar ik krijg er ook weer mooie dingen voor terug!
Doe jij met me mee? Of is het onmogelijk voor je? 

Liefs, Hanneke


2 comments:

  1. Wow dit lijkt mij echt lastig! Maar je hebt wel gelijk, waarschijnlijk maak je veel meer dingen op die ook heerlijk zijn. :)

    ReplyDelete
  2. Heel veel succes! Misschien vind je zelfs dingen die jij niet gebruikt en je kunt ruilen ;)

    ReplyDelete