Nivea geurkaars + Shoplog


Van de welbekende crème in het blauwe blik tot aan de shampoo en lip butter, de geur van Nivea is duidelijk herkenbaar! Nu is er nog een artikel met deze unieke geur, een Nivea geurkaars. Deze week is de Nivea geurkaars verkrijgbaar bij Kruidvat, lees snel verder om te zien hoe je aan een gratis kaars komt!

Koop deze week 3 artikelen van Nivea bij Kruidvat en krijg het goedkoopste product gratis. Niet alleen krijg je een gratis product, ook krijg je er een geurkaars bij ter waarde van €4,99. Ik kocht de Diamond Gloss shampoo (€3,09), de Raspberry Rosé Lip Butter(€2,99) en de Original Lip Butter (€2,99). Voor deze vier producten ter waarde van ongeveer 14 euro, heb ik maar 6 euro betaald... Over korting gesproken!
De kaars geeft een subtiele Nivea geur af, wat ik persoonlijk heel erg fijn vind. Ik was een beetje bang dat als er een sterke geur afkomt dat je kamer ruikt alsof je een fles Nivea door je kamer hebt gegooid, maar dit is dus niet het geval. De shampoo van Nivea is gewoon fijn. Je haar gaat er subtiel van shinen en wordt lekker zacht. Verder doet de shampoo dus gewoon zijn werk.

De Nivea lip butters zijn geweldig! Ik had er al eentje met macademia noten en die vind ik echt te gek, dus ik besloot de andere twee ook te halen. De lip butters voeden je lippen als een malle, een echte musthave dus!


Ben jij benieuwd naar de geurkaars en ga je hem halen?

Liefs, Hanneke

2 comments:

  1. Nog niets gehoord over die geurkaars eerlijk gezegd.. Misschien niet voor kleinere filialen? Tot blogs btw, heb je gevolgd op bloglovin!

    ReplyDelete
  2. Ze liggen sinds vandaag in de winkels! Ik was in een redelijk klein filiaal, dus ik ga er van uit dat ze overal te krijgen zijn :)

    En wat leuk! Ik zal meteen even een kijkje nemen op jouw blog! x

    ReplyDelete