Shoe crush: Steve Madden


Ik hou van schoenen; laarsjes, pumps, sleehakken, sandaaltjes en zelfs sloffen! Ik kan er geen genoeg van krijgen. Een van mijn favoriete shoe designers is Steve Madden. Ik heb zelf nog niks van Steve Madden in mijn verzameling, maar er staan er zeker een paar op mijn verlanglijstje... En dromen over schoenen, dat mag toch gewoon!? ;)


Goldplated

I. Sloann: €149,99
II. Lollly: €149,99
III. Whitneyy: €99,99
IV. Areaa: €89,99
Ik ben verliefd. Deze schoenen zijn super stoer maar door de goudkleurige plaatjes geven toch een chique effect. Het zijn prachtige schoenen die makkelijk te combineren zijn. Draag ze bijvoorbeeld onder een schattig zwart jurkje, een mooie legging of stoere jeans.

Leopard Love
I. Deeny-L: €129,99
II. Vamp: €89,99
III. Magntide: €109,99
IV. Dyvinal: €99,99
Persoonlijk kan ik niet genoeg krijgen van panterprint. Op het moment dat ik dit artikel schrijf zit ik in mijn panterprint onesie met panterprint sloffen aan. Deze schoenen vind ik dus ook helemaal geweldig! Steve Madden heeft voor elke panterprint lover wel een juist paar schoenen; glitters, plateau, platte schoenen, open schoenen...Genoeg keuze dus!

Pretty in Pastel

I. Marlenee: €89,99
II. Xtrime: €59,99
III. Andriaa: €129,99
IV. Bjeweled: €89,99
Het zonnetje heeft ons al een paar dagen blij mogen maken en met deze schoenen maak je de zonnige dagen helemaal af! Zelfs als het regent brengen deze lieflijke juweeltjes het zonnetje met zich mee. Ik zie mezelf al rondlopen over het terras met een schattig bloemetjes jurkje en een paar prachtige Steven Maddens in pastelkleuren eronder! Laat de lente en de zomer maar komen!

Voor meer schoenen van Steve Madden kun je terecht op Intreza. Als je niet kan wachten op je mooie paar Steve Maddens' dan zit bij Intreza al helemaal goed, bestel je namelijk vóór 21:00 dan heb je ze de volgende dag al in huis!

Welke schoenen van Steve Madden staan bovenaan jouw verlanglijstje?

Liefs, Hanneke

3 comments: