#1 A dream come true!


Ik zit nu in mijn tweede jaar van Communicatie; International Event, Music and Entertainment studies, dat betekend dat ik op zoek moest naar een stageplek voor het derde jaar. Ik was al aan het nadenken over een stage bij een cultureel centrum waar mijn vader werkt of bij een grafisch design bureau...Maar toen kreeg ik een mailtje in mijn inbox. School gaf ons de mogelijkheid om stage te lopen bij Walt Disney World in Orlando, Florida. Ik kreeg een beetje een kleine hartaanval...

Als je mij een beetje kent dan weet je dat ik een Disney addict ben, een beetje heel erg. Dus ik greep deze kans met beide handen en voeten aan. Maar ik was er nog niet... Ik moest nog vele gesprekken aangaan met belangrijke mensen die keken of ik wel geschikt was. Ik was zo zenuwachtig voor die gesprekken en heb me kapot gestresst over wat ik aan moest doen (dilemma's, dilemma's).

Yummy Jobs
Het eerste gesprek was met Yummy Jobs. Ik had mijn kokerrok, blouse en colbertje aan en voelde me echt op en top zakenvrouw, haha. Ik had samen met 2 andere schoolgenootjes een gesprek met 2 hele vriendelijke heren van Yummy Jobs. Ze waren heel erg relaxed, gaven je het gevoel dat je je nergens zorgen over hoefde te maken en dat je gewoon jezelf moest zijn. Er werd ons van alles gevraagd; "Heb je tattoos/piercings?" "Wat zijn jouw sterke kanten?" "Als je een Disneykarakter zou zijn, welke zou je dan zijn?" Die laatste vraag was nog best wel lastig, maar ik wist eigenlijk wel meteen dat ik Rapunzel was. Ik heb mijn vertrouwde plek thuis maar ik ben altijd op zoek naar nieuwe avonturen en ben benieuwd naar wat er nog meer te ontdekken is!


Een week later kregen we te horen of we door waren of niet... Die week was echt zenuwslopend voor ons allemaal, maar dat was nergens voor nodig want we waren allemaal door naar de volgende ronde! De volgende ronde betekende dat we een gesprek kregen met de mensen van Walt Disney World en met een meneer van Central Michigan University (voor de CMU Disney International College Program). Maar hiervoor moesten we nog wel eventjes wachten.

Disney & CMU
Het tweede gesprek was eindelijk daar, ik was gelukkig wel minder zenuwachtig dan met het gesprek van Yummy Jobs. We kregen voor het gesprek een presentatie over het Walt Disney International Program en over het park. We kregen onder andere filmpjes te zien waar ik persoonlijk massive kippenvel van kreeg en tranen in m'n ogen. Ik had er zo'n zin in en ik wou zo graag toegelaten worden! Later hoorde ik dat ik niet de enige was met kippenvel en tranen in m'n ogen...Ik was dus niet de enige over-emotionele Disney addict bij die presentatie, haha.

Het gesprek met Sue van Walt Disney World verliep echt goed! Er hing dezelfde ontspannen sfeer als met Yummy Jobs en er werd naast de belangrijke dingen ook nog gelachen, wat mij gerust stelde. Dit gesprek was wel één op één in plaats van met een groepje. Er werd gevraagd wat ik graag het liefste zou willen doen in Walt Disney World en ik vertelde haar dat ik al vanaf het begin Character Performer wilde worden. Ik werd gemeten en ik behoorde in de lengtecategorie van Eeyore, hoe tof!?

Het gesprek met de meneer van CMU verliep ook wel redelijk, ook al hing er hier een meer proffesionele en zakelijke sfeer. Het ging hier vooral over welke studie ik doe en over welke course ik zou willen volgen bij het CMU Disney International College Program. Ook dit wist ik al vanaf het begin, ik wil zo graag de course 'Creativity and Innovations' volgen! De meneer van CMU kon het eigenlijk al wel raden aangezien ik steeds vertelde hoe graag ik met creativiteit bezig ben, oepsie.


Uitslag
Vorige week vrijdag kregen we de uitslag te horen. Niet iedereen was door, dat hadden we al wel te horen gekregen. De spanning was te snijden, ik was aan het werk bij het jongerencentrum waar ik vrijwilliger ben en ik was continu mijn mail in de gaten aan het houden. Niemand wist hoe laat we mail zouden krijgen, dus het was echt zenuwslopend! Ik had met mijzelf afgesproken dat ik pas weer op mijn telefoon zou kijken na mijn bardienst, maar toen zag ik op Facebook dat een paar schoolgenootjes al mail hadden! Ik kon het niet laten en heb gekeken, ik zal alleen de titel nog maar van het mailtje en ik kon mijn geluk niet op:

Disney International Programs: CONG...


Ja, Congratulations dus. Ik heb gegild, gehuild, gedanst en gelachen. Maar toen kwam er het volgende spannende momentje... Welke job mag ik gaan doen? Ik klikte op de link in het mailtje, logde in en daar stond het; Character Performer. Aw yeah! Mijn droom job bij Disney is gewoon aan mij toegewezen!
Ik word nu overspoelt met officiële dingen die ik in moet vullen, aan moet vragen en moet regelen. Ik ga namelijk over 3 maanden al weg! Ik verblijf van 15 juli tot 7 Januari in Orlando, Florida en ik ga met 15 andere schoolgenootjes een fantastische tijd tegemoet!Liefs, Hanneke 

11 comments:

 1. Wat gaaf & wat ga je een lange en leuke tijd tegemoet. Vergeet niet te genieten want het gaat super snel voorbij!

  ReplyDelete
 2. Wauw! Kom voor het eerst op je blog, maar echt super tof dit zeg! Mag je heel trots op zijn en natuurlijk heel veel plezier! Stiekem toch wel jaloers haha.

  x

  ReplyDelete
 3. Wauw, wat leuk dit is echt een kans die je maar een keer krijgt! Heel erg leuk dit. En word je nou Eeyore? In ieder geval heel erg gefeliciteerd, en geniet van je tijd daar! XO's

  ReplyDelete
 4. Oh my God, wat gaaaaafffff!!!! Heel veel successss


  ReplyDelete
 5. Wat super leuk voor je! Echt heel cool!

  ReplyDelete
 6. gefeliciteerd!! super toppie.. heel veel plezier daar!! geniet en leer er maar veel van!

  ReplyDelete
 7. wauw gefeliciteerd wat ontzettend tof zeg heel veel plezier daar en geniet ervan liefs, x

  ReplyDelete
 8. Ooooh dat is zooo gaaf! En helemaal jou, wat leuk! Gefeliciteerd en geniet van de voorpret. :) Liefs

  ReplyDelete
 9. Wat super leuk! Ik ben wel jaloers hoor!

  ReplyDelete