Sleek Molten Metal


Sleek is zeker mijn nummer 1 make-up merk. Mijn collectie Sleek producten is al redelijk groot en bestaat voornamelijk uit de bekende i-Divine oogschaduwpalettes. Maar ik ben ook een trotse bezitter van Sleek's Molten Metal. Er zijn twee edities van de Molten Metal. Steel & Ash bestaat uit twee zilveren creamy eyeshadows en Gold Leaf & Pewter bestaat uit twee gouden creamy eyeshadows. De laatste ga ik voor jullie reviewen.Zoals ik al eerder zij heb ik de Gold Leaf & Pewter, deze bestaat uit twee goudtinten. Het oogschaduwdoosje zit verpakt in een papieren doosje. Handig voor als je net zo zuinig bent op je Sleek spulletjes als ik! Er zit 5,4 gram oogschaduw in, dat is dus 2,7 gram per pan!


Het doosje zelf is typisch Sleek; Stevig, chique en praktisch.Het doosje zelf zit goed dicht en zal bijvoorbeeld niet per ongeluk opengaan in je tas (altijd weer feest, als er iets opengaat in je tas). Het doosje zelf openen vond ik in het begin een beetje een opgave, want hij zat nogal strak. Naarmate je hem vaker hebt gebruikt zal dit makkelijker worden.


Kijk dan toch... Wat een prachtige kleuren! Ik gebruik de rechter kleur eigenlijk vooral, omdat die het meeste goud is. Oke, dat klonk raar, maar je snapt wat ik bedoel. De textuur is heel erg romig en de eyeshadow is super gepigmenteerd. De Molten Metal springt echt van je ogen af (Fopjeeee, niet ├ęcht natuurlijk).

En dan nu het leukste en meest interessante deel van deze hele review... Swatchesssss! Ik moet zeggen dat het nogal lastig was om goede foto's te maken, maar zoals je kan zien zie je wel verschil in de twee kleuren. De romige structuur blijft echt heel goed zitten en ook het creasen valt wel mee. Je kan ze naast oogschaduw ook gebruiken als highlighter of voor de daredevils als lipstick (ik probeerde dat net en ik ben nu nog aan het scrubben).


Ik ben echt dolgelukkig met deze creamy eyeshadow van Sleek en ik gebruik hem bijna elke dag! Hij is te koop bij Enchantra.nl en kost €8,49 --> Klik hier.

Wat vind jij van Sleek's Molten Metal Goldleaf & Pewter?

Liefs, Hanneke

1 comment: