Sleek I-Divine Circus


Ik ben de trotse eigenaar van 9 Sleek palettes, die ik allemaal nog wil gaan reviewen voor jullie. Ik heb al een review geschreven over het Sunset palette dat hier te lezen is. Sleek heeft meestal prachtige en gepigmenteerde kleuren. Het Circus palette wat ik nu voor jullie ga reviewen is een Limited Edition en volgens mij nog maar bij één webshop in Nederland te verkrijgen.

De verpakking
De verpakking van dit Limited Edition palette is echt geweldig, het circus thema komt goed naar voren en de knalrode kleur springt meteen in het oog. Ik laat mijn verpakkingen altijd om mijn palettes heen zitten omdat ik het er leuk uit vind zien en omdat het voor nog meer bescherming zorgt.

Het doosje
Het doosje is ook anders dan normaal, hij is rood met een donkerrode glimmende belettering wat ook weer perfect past bij het thema. Zoals je kunt zien is de belettering ook groter dan normaal, vergelijk hem maar eens met het Sunset palette. Het doosje is wel, zoals gewoonlijk, lekker stevig.


Het palette
Kijk die mooie kleurtjes dan! De felle kleurtjes zijn typisch 'circus' en zijn ideaal voor een vrolijke ooglook. Er zit zowel matte oogschaduw als oogschaduw met een shimmer en een metallic effect in, voor ieder wat wils dus! Ook al gebruik ik het standaard sponskwastje wat er in zit eigenlijk nooit, dan zou het alsnog wel leuk geweest zijn als deze ook in een vrolijke kleur kwam.

De swatches
En dan nu het moment waar eigenlijk deze hele review om draait... De swatches! Ik heb geprobeerd om ze zo goed mogelijk op de foto te krijgen, maar het licht zat niet helemaal mee. Ik heb de oogschaduw geswatched over de oogschaduwprimer Prime Magic van W7. Ik vind de kleurtjes echt mooi en goed gepigmenteerd. Ik ben er dik tevreden over! En dat allemaal voor een prijs van....

€5,-

Ja echt, vijf hele eurootjes. Het palette is volgens mij alleen nog maar te koop bij Alice & Jo, klik hier.

Wat vind jij van het Circus palette?

Liefs, Hanneke

4 comments:

  1. Dit palette kende ik nog niet! De swatches zien er ook goed uit!

    ReplyDelete
  2. Dat is goedkoop voor een Sleek palette :-) De swatches zien er goed uit ^^

    ReplyDelete