Sleek i-Divine Sparkle 2


Mag ik even jullie aandacht! Ik ben verliefd. Niet zomaar verliefd, maar verliefd op een palette. Het Sparkle 2 palette van Sleek wel te verstaan. Het is een limited edition maar nog steeds te koop (en na deze review zal je dat ook zeker gaan doen!). Jullie weten al wel dat ik een Sleek i-Divine verzamelaar ben, (of verslaafde, het is maar hoe je het wil noemen), maar deze is echt mijn lievelingetje!

De Verpakking
Oef, wat was dit lastig om goed op de foto te krijgen door de goudkleurige letters. Anyway, kijk wat een mooie verpakking. De verpakking is niet zoals de standaard verpakking van de meeste Sleek i-Divine palettes, maar heeft een prachtig bokeh sparkle printje. Ik vind het altijd fijn dat er een verpakking om het palette zelf heen zit, het beschermt het palette namelijk nog een beetje extra en je kunt vrijwel direct zien welk palette welke is.

Het Doosje
Het doosje is zoals gewoonlijk weer lekker stevig en mat zwart met een glimmende belettering. Wat ik erg fijn vind is dat op de voorkant van het doosje de naam van het palette staat afgebeeld, scheelt weer zoeken als ik de verpakking er niet om heen heb zitten!

 Het Palette
Glittertjes! Zoveel mooie glittertjes! In de weerspiegeling zie je vooral hoe prachtig deze oogschaduwtjes sparkelen. Er zitten gouden glitters en zilveren glitters in en vier kleuren hebben een metallic/shimmer finish. Zoals gewoonlijk zit er weer een dubbelzijdig sponskwastje bij, die bij mij altijd achter in de kast verdwijnen aangezien ik mijn eigen makeup kwasten gebruik.

De Swatches
Oef, ik krijg weer allemaal vlindertjes in mijn buik nu ik de swatches bekijk. Ik heb als base de oogschaduwprimer 'Prime Magic' van W7 gebruikt. Ik ben helemaal verliefd op Chocolate Penny, Mulled Wine, Truffle, en Festive...Maar met de rest van de kleuren wil ik ook wel een beschuitje eten hoor! Zoals je kan zien zijn de kleuren super gepigmenteerd en ze blenden echt super goed!


Het palette is te koop bij Enchantra en kost €9,99. Klik hier.

Wat vind jij van het palette? Welke kleur vind jij het mooiste?

Liefs, Hanneke


3 comments: