#2 The 'Nightmare' before Disney...


Ik kan niet wachten! Ik zit hier in de les bij visitor attractions en om de 5 minuten komt Walt Disney World voorbij... Het zijn nog precies 53 dagen, dat is nog 1 maand en 22 dagen. In deze dagen moet ik nog heel erg veel doen, maar het is eventjes verstand op nul en dan is het zo 14 juli. Ik wil alvast mijn excuses aanbieden voor mijn chaotische schrijfwijze, maar ik ben op het moment nogal chaotisch.

Ik heb mijn ticket al geboekt, 14 juli ga ik weg en 8 januari ben ik weer terug. Mijn bankrekening is op het moment een beetje depressief maar het is voor een goed doel. Ik heb zoveel dingen aan moeten vragen, op moeten sturen en in moeten vullen dat ik geen papiertje meer kan zien. Helaas voor mij zullen er ook nog heel veel papiertjes langs komen dwarrelen, maar het is het waard ;).

Anyway, ik zit nu dus bij visitor attractions. Eigenlijk zou ik bij de les moeten blijven, maar ik kon het niet laten om te bloggen. Dit is de een na laatste les, wat betekend dat het schooljaar bijna af is gelopen, en mijn concentratie is helemaal opperdepop. Mijn gedachten zijn eigenlijk 24/7 bij mijn stage bij Walt Disney World... Ik ben niet obsessed hoor.Ik moet, zoals ik al zei, nog heel erg veel doen. Een echte nachtmerrie. Er komt nog een tentamenweek aan, ik moet nog een motivatievideo maken om kans te maken op een beurs en ik moet nog een afscheidsparty geven. Het zware leven. De afscheidparty is wel BYOB, aangezien mijn bankrekening net zo op is als mijn concentratie. Sorry vriendjes en vriendinnetjes.

We vliegen van Amsterdam met KLM naar Detroit en dan naar Orlando. Fancy he, KLM. Voel me net een rijkaard. We vliegen op maandag 14 juli om 10:25 en komen 14 juli om 18:11 aan in Orlando. Omdat we pas op 15 juli ons kunnen melden en inschrijven, hebben we nog een fancy vier sterren hotelletje geboekt; Het Radisson Hotel - Lake Buena Vista. Op 8 januari kom ik weer terug. Ik blijf natuurlijk gewoon bloggen, zodat ik toch nog een beetje bij jullie ben.

No comments:

Post a Comment