#3 "I’m so happy I could bounce!" – Tigger

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaah! Ik. Ben. Zenuwachtig. Ik begin steeds meer te beseffen waar ik heen ga, wat ik ga doen en voor hoe lang. Het is nu 5 juli en 14 juli vertrek ik, om 10:45. De afgelopen weken waren hectisch, vandaar van de weinige blog posts. Ik heb tentamens moeten maken, projecten in moeten leveren, visum aan moeten vragen, formulieren in moeten vullen, rijles gehad, ik ben verhuist, heb het meest geweldige afscheidsfeestje wat je maar kan wensen gegeven etc. Ik wacht nu nog op mijn visum, die wordt namelijk naar mijn thuisadres gestuurd. Als ik die binnen heb ben ik echt gerustgesteld, dan kan het feestje namelijk écht doorgaan!
Voordat ik vertrek naar de meest magische plek op aarde, Walt Disney World, moet ik nog mijn rijbewijs halen. Ja, ik MOET hem halen. Ik ben nu 2x opgeweest, waarvan de vorige 2 weken terug is. Helaas heb ik toen met koorts het rijexamen moeten doen, dus dat was geen succes. Maandag ga ik voor de 3e keer op, drie keer scheepsrecht? Laten we het hopen.

Ik ben ook weer verhuist. Na 2 jaar in Tilburg te hebben gewoond heb ik toch maar weer mijn kamer opgezegd, mijn twee lieve huisgenoten gingen er namelijk ook vandoor. Ik had ook mijn kamer kunnen onder verhuren, maar dan zou ik terugkomen na een half jaar en dan kom ik in een huis met mensen die ik niet ken... Niet een heel erg fijn idee. Ook ga ik als ik terugkom van mijn stage een minor doen in Leeuwarden of in Zwolle en dan is Tilburg niet zo handig om te wonen.


Anyway, Disney. Ik zei net wel dat ik het steeds meer begon te beseffen, maar het besef zelf is er echt nog helemaal niet. Klinkt een beetje wazig, ik weet het. Maar het besef komt in vlagen. Er komt af en toe een golf van zenuwen over mij heen en dan schiet ik in de stress. 6 maanden is namelijk best wel lang; 6 maanden je vrienden missen, 6 maanden je familie missen, 6 maanden de band van je broertje missen (superfan hiero), 6 maanden je privacy missen, 6 maanden je huisdieren missen, 6 maanden je schoenencollectie missen, 6 maanden je make-up collectie missen... Maar ik heb niks te klagen hoor, ik krijg er zo'n mooie ervaring voor terug!


Ik ga nu afronden, ik ga zo nog eventjes koffers kopen en andere spulletjes die handig zijn. Hebben jullie nog tips voor het inpakken van je koffer? Wat moet ik meenemen en wat kan ik beter thuis laten liggen? Ik heb namelijk echt geen idee...

Liefs, Hanneke

No comments:

Post a Comment