Ingegroeide haartjes, rode scheerbultjes en scheerirritatie... We zitten er deze zomer niet bepaald op te wachten. Ikzelf heb vanalles geprobeerd; Scrubben, verschillende scheermesjes, crèmes en andere rare trucjes die ik op het internet tegenkwam. Helaas hielp niks... Toen ik PFB Vanish tegenkwam werd ik wel heel erg benieuwd. PFB Vanish zou wondjes moeten genezen, huidirritaties tegengaan en desinfecteren, ook heeft PFB een exfolierende werking. Ik teste het uit.
De PFB Vanish komt in een handig flesje met een roller. Het lijkt op het eerste gezicht een beetje op een deodorant. Door de roller is de vloeistof makkelijk aan te brengen en te doseren. De vloeistof is een soort van gel die koel op de huid aanvoelt. De geur is een beetje chemisch, het ruikt echt niet vies maar ik zou er ook geen parfum van in huis willen hebben.

De PFB Vanish breng ik na het scheren aan en het droogt snel op. Direct na het aanbrengen prikt het wel een beetje, maar dit verdwijnt weer snel. Het is aan te raden om het twee keer per dag aan te brengen. Na het gebruik van de PFB Vanish zie ik dat mijn huid wat droog oogt, maar het voelt superzacht aan! Doordat het een exfolierende werking heeft, lijkt mijn huid een beetje te vervellen. Dit trekt echter wel weer weg na een tijdje.

Het resultaat is best wel verbluffend, na het scheren heb ik nog nauwelijks last van rode bultjes en eventuele wondjes verdwijnen bijna als sneeuw voor de zon. Zelfs nu ik hier in Florida zit, waar het heel warm en vochtig is, merk ik een hele verbetering. Ik moet wel eerlijk zeggen dat als ik niet twee keer per dag smeer dat de bultjes wel geneigd zijn om zich toch te laten zien. Dit product werkt ook ideaal op gewone puistjes! Heerlijk veelzijdig dus!

De PFB Vanish is zowel voor mannen als vrouwen en kan voor het hele lichaam gebruikt worden. PFB Vanish is verkrijgbaar in een roller an 60ml (€14,20) of in een roller van 120ml (€21,80) en is hier te koop.

Liefs, Hanneke

De foto's zijn afkomstig van de website van PFB Vanish

No comments:

Post a Comment