#4 You are braver than you believe....

Time flies when you are having fun (and work hard!). Ik ben al aan mijn 4e week begonnen hier in Orlando, dat betekend dat ik al bijna op 1/6 van mijn Disney International College Program zit. Hoe het hier is? Geweldig. Ik heb al zoveel lieve mensen ontmoet en ben als persoon ook sterker geworden. Ik zal jullie even een samenvatting geven van waar ik de afgelopen weken mee bezig ben geweest en wat er allemaal gebeurd is.


Werk
Zoals in mijn vorige posts over mijn Disney programma ook te lezen is, werk ik in de entertainment. Ik werk in alle vier de Disney parken op allerlei locaties. Het werk is zwaar maar zo dankbaar. Het is geweldig om een lach op de gezichten van kinderen te toveren en als dank een dikke knuffel te krijgen. Vorige week had een gast voor alle entertainers een pen meegenomen en ookal klinkt dat niet zo heel bijzonder zo op het eerste gezicht, voor mij was het dat wel. Waarom? Omdat op deze pen een berichtje stond; "Thanks for making magic!" Kippenvel, door een pen. Na 11 uur werken denk ik vaak waar ik in godsnaam aan begonnen ben, maar door dit soort dingen weet je weer waarvoor je het doet. Making Magic.

Thuis
Ik woon in een appartementje met 5 Amerikaanse meiden, ze zijn stuk voor stuk schatten en ik zou ze voor geen goud willen ruilen. Mijn slaapkamer deel ik met een van mijn huisgenootjes, met haar deel ik ook de badkamer en inloopkast(!!!).  We hebben een gezamelijke woonkamer, keuken en eetkamer. Vier van mijn vijf huisgenootjes hebben hun auto hier, wat echt te chill is... Ik ga namelijk bijna altijd met de bus naar het werk of naar de supermarkt en dat begint af en toe een beetje vervelend te worden. Ik woon op een soort campus waar ik vrij toegang heb tot het zwembad en de sportschool. Het is zo heerlijk om na een lange dag werk een duik te nemen in het zwembad en, bij wijze van, zo door te zwemmen naar je appartement.
De parken
De parken zijn te gek en dan met name Magic Kingdom. Ik krijg vaak de vraag; "Huh, er is toch maar één Disney World?" Neen, Disney World is de wereld waarin deze parken zich bevinden. Ik ben zelf al naar Hollywood Studios, Magic Kingdom en Animal Kingdom geweest. In Epcot heb ik alleen nog maar gewerkt, maar daar komt snel verandering in. Ik heb als castmember vrij toegang tot alle vier de parken, het luxe leventje dus! In Orlando zit ook Universal, hier kun je het Harry Potter park ook vinden. Ik ga voor Universal binnenkort een jaarpas kopen, zodat ik ook daar onbeperkt naar toe kan (want Harry Potter, hallo!?). Er is dus genoeg te doen hier!


Als er nog meer dingen zijn die jullie willen weten, dan hoor ik dat graag! Deze zal ik dan verwerken in mijn volgende update :)

Liefs, Hanneke
No comments:

Post a Comment