Eyes Lips Face, of in het kort E.L.F, heeft super mooie betaalbare cosmetica die ook nog eens dierproefvrij is. Nu ik hier in Amerika zit zag ik ELF al bij de Walmart en Target liggen, dat zijn de supermarkten hier. Het aanbod was echter wel vrij magertjes, dus ik besloot om even op de ELF website te kijken. Het eerste wat mij opviel was dat bijna alle makeup 50% korting was, dus ik begon met het vullen van mijn winkelmandje...LIPS
Deze lippenbalsem bevat kleine suiker deeltjes waardoor je je lippen een zachte peeling kan geven. Door de voedende ingredienten worden je lippen super zacht met een zichtbaar resultaat. Dit product bevat 4,4 gram.

e.l.f. Essential Jumbo Lip Gloss Stick 'In The Nude' ($2/€2,50)
Dit jumbo lippotlood heeft de textuur van een lippenstift en de voedende verzorging van een lipbalm. Deze lip gloss stick komt in 8 verschillende kleuren en bevat 2,8 gram.

FACE
Dezepoeder zou het gezicht een 'soft-focus' effect moeten geven en verminderd lijntjes en oneffenheden. De poeder is wit maar is onzichtbaar op de huid. Er zit 8 gram poeder in en komt met een powder puff.

Deze primer is een 100% natuurlijke minerale gezichtsprimer. De primer zou er voor moeten zorgen dat je gezicht glad en zacht wordt en dat lijntjes en poriën verminderen. In de flacon zit 14 gram primer.

e.l.f. Studio Bronzers 'Warm Bronzer' ($3/€4)
Deze bronzer komt in 3 verschillende kleuren combinaties. De kleuren zijn te mixen of afzonderlijk te gebruiken. De 'Warm Bronzer' geeft het gezicht een warme gloed met een subtiele gouden glans. De verpakking bevat 12,3 gram bronzer.


Hebben jullie nog ELF lievelingetjes?No comments:

Post a Comment